torstai 26. tammikuuta 2012

Viikon Kuva


Hmm..ihmeellinen viritys..







Epäonnistuneita tossu-tekeleitä ja Ihana leikkikaveri! :)











Siis niin outoo.. kummallinen mamma..






Hei vaan, Otsikko olisi varmaankin pitänyt olla monikossa, sen verran monta kuvaa on menneeltä viikolta. :)









Mä jahtaan sua.. vai jahtaatko sä mua?!? :)






Mamma on epätoivoisesti yrittänyt saada välikausitossuja pysymään Dankon jalassa. Ne ovat ne viime talvelta tutut vauvan sukat, joihin ompelin fleece-vuoren ja tein kiinnityssyteemin. Danko on sen verran neuvokas poika, että tekee kaikkensa ulkona, jotta tossut tippuvat jalasta. Ja siitähän sitten seuraa se, että tassuja kylmää ja meidän on palattava sisälle. ÄRR!









Ota kiinni.. :)






Niinpä mamma tarttui tuumasta toimeen ja teki tuollaisen viritelmän, jossa tossut yritettiin saada pysymään tassuissa. Mutta kuinka ollakaan ensimmäinen tossu tippui ulkona jo viiden metrin matkan jälkeen ja loput seurasivat sitten perästä. HUOH!!! Epätoivoista!










Huilaustauko :)






Sitkeästi olen kuitenkin Dankolle tossut pukenut joka kerta kun olemme ulos menneet ja tänä aamuna sitkeys palkittiin!!!! :) Tossut pysyivät tassuissa KOKO lenkin!!!! :D Olin niin ylpeä pienestä pojastani!!! :) Mamma älysi viimein kokeilla kaksois kiinnitystä eli kaksoissolmua, joka osoittautui hyväksi vaihtoehdoksi!
Tosin tälläkin oli kääntöpuolensa, en meinannut saada sisälläkään tossuja pois, joten ei aivan aukoton tämäkään ratkaisu! :)









Söpöliinit :)






Ihana pieni Pinja kävi Dankon kanssa leikkimässä ja vauhtia taas tällä kaksikolla riitti :)
Mukavaa, kun Danksukin sai lajitoverin kanssa pelata ja huiskaa. :)









Pieni Pinja :)














Espikset :)






Muuten meille ei kuulu mitään mullistavaa. Danko on leikkinyt etsi-leikkiä sisällä, kun ulkoilut ovat jääneet vähäisiksi. Pakkasta on luvattu paljon ja toivon hartaasti, että ennuste ei pidä paikkaansa, koska ulkoilut jäävät silloin aika minimiin. Mutta se kuuluu meidän talveen ja onneksi olemme kesää kohti menossa kovaa vauhtia! :)
Ensi viikkoon!







Kaunis, mutta kylmä talviaurinko
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti