maanantai 16. tammikuuta 2012

Viikon Kuva


Mä olen käymässä nukkumaan..






Unikoulu! :)











Pää tyynyllä ja peitto päällä, kyllä koiran kelpaa :)







Ai miten ihana on köllähtää omaan sänkyyn ja vaipua unten maille. :) Danko itse järjesti oman petinsä näin, tyynyn pään alle ja peiton päälle, ymmärtää selkeästi hyvän päälle! :)










Danko tietää nukkumisen ergonomian :)










Aina joskus kuitenkin sattuu jotain yllättävää ja me koimme sen viime yönä. Yhden aikaan yöllä tuli kerrostalossamme palohälytys ja tietysti säikähdimme sitä suunnattomasti kun heräsimme täydestä unesta. Danko käyttäytyi hienosti eikä haukkunut ollenkaan. Mamma soitti hätäkeskukseen ja sai ohjeet lähteä etsimään missä palaa.. Danko oli pakko jättää oven taakse kotiin ja hieman toinen raapi ovea, mutta odotti kiltisti sisällä. Onneksi mamma onnistui paikantamaan hälytyksen lähteen juuri ennen palokunnan saapumista ja saimme hälytyksen hiljenemään. Vaaraa ei kenelläkään ollut ja missään ei onneksi palanut. Ullakon palohälytin oli mennyt rikki ja aiheutti melkoisen shown! Danko oli ilmeisesti hieman huolissaan mammasta, kun tilanteen ollessa ohi toinen läähätti ihan mahdottomasti.. niinpä me kävimme yölenkillä kahden maissa. :)
Mamma kuitenkin joutui tarkkailemaan Dankon hengitystä ja rauhoitteleen poikaa, koska oli samanlaista oiretta kuin uutenavuonna.
Mutta onneksi ei käynyt mitään ja Dankokin malttoi nukkua jo aamuyön tunteina, tosin ihan mamman kyljessä kiinni. :)
Nyt me otamme päikkärit valvottujen tuntien vastapainoksi! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti