tiistai 14. elokuuta 2012

Viikon Kuva


Väriterapiaa mamman uudella matolla :)









Kotielämää :)












Venytys..yy, kaa, koo...







 Olemme taas totutelleet kotielämän rytmiin reissaamisen jälkeen. Mamma on laittanut kotia hieman uuteen uskoon ja Danko on ollut johtamassa toimintaa. :)











Hyvää Huomenta!







 Olemme lenkkeilleet Tellun kanssa ja tämä kaksikko riehuu ihan yhtä paljon kuin ennenkin. Ihan selvästi heillä oli ollut ikävä toisiaan. Kuukauden ero teki ihan hyvää, kuten mille tahansa parisuhteelle, myös tälle kaksikolle. :)










 Leikkiä lelulla :)



















Mamma kävi sairaalassa taas tutkimuksissa ja sai uuden diagnoosin vaivoihinsa. Danko olikin Kaija-mummolla hoidossa ja oli pistänyt siellä ranttaliksi ja Mummo-parka oli helisemässä. Taidetaan pitää hieman taukoa ennen kuin Danko taas menee hoitoon sinne .. :) Annetaan Mummonkin hieman levätä ensin. :)












 Pihlajanmarjat punertavat jo..



















Danko joutuukin nyt ulkoiluttamaan mammaa ahkerasti, sillä mamman hoitolinja pitää sisällään paljon pieniä lenkkejä. Yhden kerran taidamme lisätä päivään. Danko tuskin pistää pahakseen. :)










Mustikkametsästä tullessa oli kaunis kaurapelto







 Danko on ollut hyvin leikkisällä päällä. Leikkii taas kahdella lelulla yhtäaikaa. :) Pitää riepua suussa ja samalla potkii palloa, yrittää jopa rievulla huitaista palloa. Pelin nimeä en vielä tiedä, enkä kerennyt sitä kuvaamaan, mutta hauskaa pojalla oli. :)























Mustikit ja Mansikit laitumella :)







Mamma kävi tänään taas mustikassa Pirkon ja Tertun kanssa. Mustikoita tuli ihan mukavasti ja osa niistä onkin uunissa kuivamassa. Mustikoiden sijaan oli kuitenkin kuvattava laitumen lehmät ja Pirkon avustuksella löydetyt sienet, jotka nekin ovat kuivamassa. :)
Sää suosi meitä ja ihanan kesäinen ilma on ollut tällä viikolla, toivottavsti jatkuu vielä tovin. :)
Danko jäi yksin kotiin ja oli ollut ihan kiltisti. Näytti aamulla sellaiselta, että mene vaan , mua vä-syt-tää!!! :)






Ja voi sitä riemua kun mamma tuli kotiin.. piti hiukan murjottaa, että jätit mut kotiin! Kuinka kehtasit?!?
Mutta leppyi kuitenkin herkun saatuaan. :)












Suppilovahvero saalis :)

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti