perjantai 4. toukokuuta 2012

Viikon Kuva








Ensin shampoopesu ja sitten treffit! :)










Pesty koira :)






  Nyt on puolivuosittainen pesu-operaatio suoritettu. :) Danko oli jo ihan harmaa, mutta nyt on poika taas valkoinen ihan tassuja myöten :)










Fleda sekaisin..






 Pesuhan nyt ei luonnollisestikaan miellyttänyt poikaa vaan piti protestoida aika äänekkäästi. Huomasin, että kehuminen kyllä auttaa kovasti. Sanotaan, että kissa kiitoksella elää, mutta voisin lisätä, että kyllä näköjään koirakin. :)










ai, piti posettaa :)






  Tänään olimme piiiiitkällä lenkillä tyttöystävän kanssa. :) Danko viihtyy Tellun kanssa todella hyvin ja leikit käyvät yksiin, ovathan he tunteneet toisensa jo pitkään. Aina se on menoa ja meininkiä, eikä tämäkään kerta tehnyt poikkeusta. :)
Dankoa voi pitää Tellun kanssa irti, niin teimme nytkin metsässä ja ihana oli katsoa näiden vapaudesta nauttimista. :)











spurttaus, kuivuu nopeemmin :)






 Mummolassa on taas oltu ja herkkuja syöty. Mamma joutui jo toppuuttelemaan mummoa, ettei antaisi niin paljon herkkuja pojulle, kun maha menee sekaisin. Siitä riemusta, että käydään mummolassa ja Danko nauttii herkuista, niin mamma juoksee keskellä yötä sitten käyttämässä pojua ulkona, kun kakattaa ja maha on löysällä. Noooh, mummoilla taitaa olla yksinoikeus noihin herkkuihin. :) Pitää taas olla tiukemmalla ruokavaliolla muutama päivä. :) Siitähän se Danko taas tykkää..










mun oma pyyhe












Treffikumppanit :)












melkein päällä seisontaa..












kumpi on hippa?












torppaan sun tien :)












kohta saan kiinni :)












Tais tulla tasapeli :)














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti