sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Viikon Kuva

Haaveilua :)








Säätä, seurustelua ja uusia lenkkipolkuja











Satoi, paistoi ja salamoi..






Olemme kokeneet kevään tai oikeammin kesän ensimmäisen ukkosen. Se oli Dankon mielestä erittäin epämiellyttävä. Oli hieman ihmeellistä, että satoi, tuuli, salamoi ja jyrisi sekä paistoi aurinko! :) Kesä on siis tulossa.
Näimme eräänä aamuna lenkillä punatulkun puussa ja Pirkko-täti oli meidän kanssa siinä juttelemassa, hän kertoi, että vanhan kansan mukaan se tietää myrskyä. Oli oikeassa. :)











Väskättäis..






Olemme käyneet lenkkeilemässä hieman kauempana taas kun lumet ovat sulaneet ja maakin jo aika hyvin kuivunut. Löysimme ihanan metsän, jonne pitää kyllä kavuta ensin melkoinen mäki. Hyvää harjoitusta sekä Dankolle että mammalle. :) Mutta uudet tuoksut ja hoodit ovat Dankolle mieleen. :) Lämmintä oli jo jopa +15 astetta ja Danko läähätti kuumissaan jo mahdottomasti. Pitää rueta pitämään taas vesipulloa mukana.









leskenlehtiä.. ja paljon..






Meidän taloon muutti uusi koira. Ihanaa, että Danko sai uuden leikkikaverin. :) Hän on poika ja saman ikäinen kuin Danko, täyttää kesällä 4 vuotta. :) Danko on tullut Espanjasta ja tämä uusi kaveri Ruotsista. Meillä on siis hyvin kansainvälinen meininki! :) Uusi kaveri nimittäin tottelee käskyt ruotsiksi, niitä ei Danko ymmärrä ;)
(Tosin ei kyllä meinaa mennä suomalaisetkaan käskyt aina jakeluun..) :)











väsynyt pieni lenkkeilijä







Dankolla onkin tainnut alkaa myöhäinen murrosikä. Mokoma pissi hissiin eräänä aamuna ja meinaa karkailla. Höh! Mamman pitääkin olla tarkkana! Käskyjä ja luoksetuloa on reenattava ihan tosissaan.










pihalta bongattua





Meinasinkin pitää Dankoa tässä eräänä iltana ulkona tutulla lenkillä irti ja kokeilla kuinka luoksetulo onnistuu.. Ketään ei näkynyt mailla ei halmeilla, mutta silti tuli olo, että enpä laskekaan koiraa irti. Hyvä, että luotin vaistooni, nimittäin metsästä pomppasi jänis ja juoksi Dankon nenän edestä suoraan junaradalle. En olisi koiraa kiinni saanut, jos se olisi irti ollut. Joten tyydymme olemaan hihnassa kaupunkialueella, niin kuin kuuluukin olla. :)










huomaatko.. yritän nukkua..






Danko riehui uuden kaverin kanssa niin mahdottomasti, että vetelee sikeitä. :) Mutta toivotamme kaikille kuitenkin OIKEIN MUKAVAA VAPPUA! :)










Puissa jo silmuja!











Narsissit kukkivat vasta nyt..
















1 kommentti:

  1. Ihanaa kun Dankolla on uusi kaveri :D Ja hitsi vie, onneksi et pààstànyt Dankoa vapaaksi, jos junarata olisi ollut suuntana. Tààllà koirat osaa vàistellà autoja hyvin, kissat ei.

    VastaaPoista