torstai 15. maaliskuuta 2012

Viikon Kuva


Nukuttaa :)







Vaikea viikko









Aamupäiväunet :)







Meidän viikkomme ei ole ollut helpoimmasta päästä. Me olemme Dankon kanssa molemmat kärsineet kovista kivuista. Mammalla se ei ole enää mitään uutta, mutta ilmeisesti myötätunnosta Dankokin on kärsinyt kivuista. :(









Miks herätit..?







Dankoa vaivaa edelleen välillä kovat lihaskivut. Hierontaa en ole saanut pojulle vielä järjestettyä. Danko on muutamana yönä herättänyt, kun koskee. Toissayönä ensin herätti minut ja uikuttaen valitti, sitten kuitenkin meni sängyn alle eikä suostunut sieltä pois tulemaan. Varmaan tunnin verran poju siellä kylmetti itseään ja sitten tuli sänkyyn ja tärisi ihan kamalasti kun oli kylmissään. Mamman täytyi hakea lämpötyyny ja ja kääriä Danksu monen peitteen sisään, jotta saimme nukutuksi edes muutaman tunnin aamusta.









Auringonlasku 12.3.2012







Onneksi lämmin auttaa pojua. Annoin myös parina päivänä Metacam-särkylääkettä, mutta en kuitenkaan haluaisi sitä ihan joka risaukseen syöttää. Olemme pitäneet myös lenkit nyt ihan lyhyinä, jotta lihakset saavat palautua. Tästä tietenkin aiheutuu hirveää turhautumista sekä Dankolle että hermojen menetystä mammalle. Danko mieltään osoittaakseen onkin keksinyt pissata hyllykköön, jossa säilytän tärkeitä papereita. Että silleen.








Auringonlasku 13.3.2012






Onnistuin ikuistamaan aivan mielettömän ihanat auringonlaskut tässä muutamana iltana. Kylläpä kelpasi niitä katsella :)










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti