torstai 8. maaliskuuta 2012

Viikon Kuva


Kuumakin on jo..







Ihana aurinko ja kauniit säät!









Dankolla uudet Pia-tädiltä saadut tossut :)






Aurinko on hellinyt meitä jo toista viikoa. Poju on mielellään ulkona, ainakin silloin kun ei ole pakkasta.. Muutamana aamuna elohopea on ollut pakkasella parisenkymmentä astetta..hrr..










Oho.. koira ei ollutkaan kuvassa :)






Tossuja on ollut pakko pitää jalassa, koska tien pinnat ovat rosoisen jäisiä. Tosin tossut kyllä kuluvat siinä hommassa.. jo on uusissa saaduissa tossuissa reikä..ärr.. mutta onneksi ne ovat kuluvaa käyttöomaisuutta. :)











Danko ja Dankon Iso varjo :)






Danko ei millään enää haluaisi pukea pukua päälleen, mutta kovalla pakkasella ei muu auta. Meillä onkin aamuisin melkoinen show, kun poju pistää hanttiin sen minkä kerkeää. Ulkona ei tietenkään sitten voi kävellä, vaan täytyy haukkua kaikki pataluhaksi. Onhan se tietysti muiden vika, että on vaatteet päällä ja kylmä..sehän nyt on selvä.. ;)











Upea ilma











2 kommenttia:

  1. Oi kuinka söpö Danko! Aivan ihanat nuo monenmoiset tossut. Minä muistan Brasiliassa kuinka rikkailla koirilla oli tossut etteivät tassut pala kuumalla asvaltilla ja aina siitä lähtien mietin, että suomessakin pitäis olla niitä kylmää varten, mutta en pahemmin niitä nähnyt, mutta Dankollapas on, jeeeee! Rikas koira, hih! Suostuuko hyvin pitämään niitä vai yrittääkö päästä niistä eroon?
    Ihanaa kun Dankolla on mummo ja tottakai mummoilla on aina paremmat herkut kun kotona, tai ainakin niitä saa herkutella mielinmäärin :D
    Ihana nähdä että sinä puet Dankon kuravaatteisiin ja muihinkin ihanuuksiin. Jos mulla ois koira se olis sylikoira jonka mä pukisin vaikka minkälaisiin hörhelöihin sun muihin. Sanoinkin miehelleni että kun en tyttöä saanut niin koiran joskus hankin ja puen sitä tyttömäisesti, oli se sitten tyttö tai poika. Mieheni vain tokaisi että raukka koiraa, jos mun hoiviin joutuisi, eh. Musta se koira olis vain onnekas! ;) Kommentoin tässä samassa noita aiempiankin postauksia, kun en jaksa jokaiseen erikseen mennä kommentoimaan. Kuinka vanha Danko on?
    Erikoinen juttu tuo Dankon ja Liinun "yhteys" tuon flexin kautta. Ihan selkeesti Danko halus rikkoa omansa että saa kaverinsa oman <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista! :) öh.. joo, olen samaa mieltä, ihana Danko :D Alussa tossujen pito tuotti ihan kamalia vaikeuksia ja joka syksy on sama juttu kun taas kesän jälkeen tossuihin opetellaan. Vaatii kärsivällisyyttä! Mutta kummasti kuitenkin koirakin on huomannut, että helpompaa olla ulkona kun koivet eivät jäädy. :)Voi, ehdottomasti sinun täytyy hankkia sellainen sylikoira, joka saisi hemmottelua ja hörhelöitä osakseen :) todella onnekas sellainen koira.. Tosin Danko on sitä mieltä, että yritän kiduttaa sitä noilla vaatteilla, mutta pakko on. Pääsee itse helpommalla, kun ei tarvitse kurakeleillä koiraa olla koko ajan pesemässä. Ja talvella tuo espanjan asukki on niin kylmissään ettei pärjää ilman vaatteita.
      Dankon ikää ei ihan tarkalleen tiedetä, mutta kesällä juhlimme 4-vuotis synttäreitä. :)Alkaa siis murrosikä jo hieman helpottaa. :)

      Poista