sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Shoppailua ja serkkuja





Viikonloppuna onkin riittänyt pojulla tohinaa :) Perjantaina kävimme tutustumassa Celina ja Elmeri serkkuihin. Danko oli hiukan ihmeissään ja täytyi ensin haukkua kaikki aivan pataluhaksi, mutta Elmerin kanssa yhteinen sävel löytyi heti.. kiva kiva :)
Celina suhtautui pojuun todella hyvin, mutta Danko jäi vielä miettimään kaveruutta.. :)

No, lauantaina olimme ulkona koko köörin kanssa ja koirat temmelsivät pihalla sen minkä kerkesivät.. hauskaa tuntui olevan :) Danko oli kotiin tullessa useammasta kohdasta aivan vihreä, kun oli ruohikolla pyörinyt :)

Elmeristä on tullut Dankon idoli! Kaiken minkä isompi tekee, niin saman tekee pienenpi kopio perästä :) Hiukan taas hymyilytti, kun Danko oppi uuden asian.. hän oppi peittämään tarpeensa kaapimalla ruohoa/hiekkaa päälle. Oikein etujalatkin olivat sujona taaksepäin, kun niin antaumuksella toinen oppejaan suoritti :)

Celinankin ystävyys oli hyväksytty jo lauantaina, Danko kävi antamassa pusuja tytölle ja Celinan mielestä Danko on hänen pentu :) On ne niin sööttejä yhdessä :) ja tietysti myös erikseen.. :)





Sunnuntaina Ulkoilemassa.. Celinalla jotain hyvin tärkeää kiikarissa :)


Elmerillä oli kiire jahdata omaa varjoaan :)


Lauantaina kävimme porukalla shoppailemassa, tässä Danko esittelee uusia valjaitaan :) Ulkona poju näytteli valjaita kaikille ohikulkijoille, mutta kuvanotto kävi hiukan ujostuttamaan :)




Täti myös innostui hemmottelemaan Dankoa ja osti pojulle hienot ja upeat autovaljaat, sekä alla olevassa kuvassa olevia herkkuluita! Kiitokset tädille! :) Danko oli aivan innoissaan.. aamun ensimmäinen homma oli mennä etsimään luu, ettei vaan kukaan muu ehdi sitä syödä.. :)









Huomenna taas alkaa arki ja aamuherätykset.. Lomaan aikaa vielä 2 viikoa.. en tiedä kumpi odottaa sitä innokkaammin.. mami vaiko poju?!? :)





1 kommentti:

  1. Oi oi kuin ihanaa Dankolla nyt on!
    Ja että vihdoinkin minä näen vilauksen Celinasta! Thank´s likalle terveiset!
    Dankolle valtavan kokoinen halitus, myös sinulle :)

    VastaaPoista